Muesli

Muesli

Denne blandingen holder til mange frokoster. Lag den på forhånd!

Oppskrift av: Ole Martin Alfsen
45 minutter
Form og pai

Ingredienser

  • 0.25 kopp

    olje
  • 0.25 kopp

    sukker, brunt
  • 0.25 kopp

    honning
  • 3 kopp

    havregryn
  • 0.5 kopp

    kokosmasse
  • 0.5 kopp

    branflakes
  • 0.5 kopp

    sesamfrø
  • 0.5 kopp

    solsikkefrø
  • 0.5 kopp

    nøtt er, hakkede
  • 0.5 kopp

    tranebær
  • 0.5 kopp

    rosiner
  • Slik gjør du det:

    Ha olje, sukker og honning i en stekepanne. Varm forsiktig opp til sukkeret er smeltet. Bland det tørre og hell den varme oljeblandingen over og bland godt. Has over i en stor langpanne. Bakes i ovnen ved 140-150°C. I 30-40 min til lys brunt. Rør innimellom. Knekk det opp om det har festet seg sammen.
    Avkjøl og ha deretter i tranebær og rosiner. Oppbevares i tett beholder.
    Spises med melk eller yoghurt naturell og nyrørt jordbær eller bringebær (eller syltetøy).

    Kanskje disse også frister?