Muesli

Muesli

Denne blandingen holder til mange frokoster. Lag den på forhånd!

Oppskrift av: Ole Martin Alfsen
45 minutter
Form og pai

Ingredienser

0.25 kopp

olje

0.25 kopp

sukker, brunt

0.25 kopp

honning

3 kopp

havregryn

0.5 kopp

kokosmasse

0.5 kopp

branflakes

0.5 kopp

sesamfrø

0.5 kopp

solsikkefrø

0.5 kopp

tranebær

0.5 kopp

rosiner

Slik gjør du det:

Ha olje, sukker og honning i en stekepanne. Varm forsiktig opp til sukkeret er smeltet. Bland det tørre og hell den varme oljeblandingen over og bland godt. Has over i en stor langpanne. Bakes i ovnen ved 140-150°C. I 30-40 min til lys brunt. Rør innimellom. Knekk det opp om det har festet seg sammen.
Avkjøl og ha deretter i tranebær og rosiner. Oppbevares i tett beholder.
Spises med melk eller yoghurt naturell og nyrørt jordbær eller bringebær (eller syltetøy).

Kanskje disse også frister?