Pasta med kokt torsk, reker og tomatsaus
Christopher Sjuve
45 minutter
PastaIngredienser
4 porsjoner
500 g
torskefilet200 g
reker, pilledeSaus
1 stk
liten finhakket løk1 fedd
hvitløk2 ss
olivenolje1 bokser
hakkede hermetiske tomat er1 stk
vårløk i skiverSlik gjør du det:
Skjær torskefileten i store terninger, strø lett med salt og litt pepper. Dampes i litt vann tilsatt 1 ss olivenolje. Surr den finhakkede løken og hvitløken i olje. Tilsett fiskekraft/buljong, vårløk og pastasaus eller tomater og kok ca 3 minutter. Smak sausen til med salt, sukker og ev pastakrydder. Tilsett rekene og ta sausen av varmen. Anrett kokt pasta etter ønske på tallerken. Legg den dampede torsken over og hell saus rundt. Dryss over reven ost og grovhakket oliven og grovkvernet pepper.