Potetkroketter med laks og limesaus

Potetkroketter med laks og limesaus

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

2 pose

potetmos

Saus

0.5 dl

majones

0.5 dl

dill

Salat

0.25 stk

issalat

2 stk

tomater

0.5 stk

agurk

1 stk

kiwi

1 stk

sitron

Slik gjør du det:

Lag potetmosen etter anvisningen. Avkjøl den litt og form eggestore boller. Rull dem i brødrasp og stek dem gylne i olje. Kok opp lettsaltet vann og legg fiskefiletene i. La dem trekke på svak varme i 10-15 minutter til kjøttet kan løsnes fra ryggbenet. Rør sammen ingrediensene til sausen. Lag salat av grønnsaker og frukt. Skjær sitronen i båter. Anrett fisken med de varme krokettene og salaten. Legg på saus og garner med sitronbåter. Tips! Varmrøkt makrell kan erstatte laksen. Limesaft kan bytte ut med sitronsaft.

Kanskje disse også frister?