Prinsessekake på svensk
Prinsessekake er enkleste måten å lage en imponerende kake på.
Oppskrift av: Tareq Taylor
15 minutter
KakeIngredienser
4 porsjoner
1 stk
sukkerbrød, tre lags5 dl
kremfløte2 dl
vaniljekrem1 dl
bringebærsyltetøy2 dl
bringebær1 stk
marsipan lokk, grøntSlik gjør du det:
Dersom sukkerbrødet ikke lagdelt, del det i tre.
Pisk kremen stiv.
Smør vaniljekremen og litt av kremen på det nederste laget.
Legg på det andre laget.
Ha på syltetøyet og noen av de friske bringebærene.
Legg på det siste laget. Smør utover all kremen og pass på at du dekker sidene også. Bruk en slikkepott og form det til en fin kuppel.
Trykk forsiktig inn resten av bringebærene ned i kremen. Dekk til med krem.
Legg på marsipanlokken.
Skjær av rundt kanten om det blir for mye. Sikt over litt melis.