Rekesuppe med fisk

Rekesuppe med fisk

Christopher Sjuve
45 minutter
Suppe

Ingredienser

4 porsjoner

Saus til jevning

1 ss

smør

2 dl

melk

Grønnsaker

0.5 stk

gulrot

0.5 skiver

sellerirot

1 skiver

hodekål

10 cm

purre

1 stk

tomat

Slik gjør du det:

Lag sausen og hold den varm. Skyll og rens grønnsakene og skjær dem i fine strimler. Skjær soppen skjæres i skiver. Skold tomaten og skjær den i små terninger. Del fisken i terninger. Finhakk urtene. Kok opp fiskekraften. tilsett grønnsakene, kok opp og la koe ett minutt. Tilsett sausen og kok opp før du tilsetter fisken og tomatene. La trekke til fisken er kokt. Tilsett reker og urter, bland forsiktig og pass på at det ikke koker. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron. Serveres straks med ferskt brød og smør.

Kanskje disse også frister?