![Sjokolade- og chilikaker](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.klikk.no%2Frecipe%2F2012.10.03%2F506d445dd05a260d0349993a%2Fchocchilibitesny_BIG.jpg&w=3840&q=75)
Sjokolade- og chilikaker
Sjokolade og chili? Kul kombinasjon...
Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
60 minutter
KakeIngredienser
Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 200 grader. Smelt smøret med sjokoladen i en liten kjele (eller sakte i mikrobølgeovnen, rør innimellom).Ha det i en bolle, bland inn sukkeret og la det avkjøle seg litt. Knekk i ett og ett egg og bland godt mellom hver gang. Ha en i spiseskje med mel, malt chili og bland godt. Ha deigen i små former og bak i ovnen 10-12 minutter. Toppen av kakene skal se ferdige ut, mens innsiden skal være myk. La dem avkjøle seg før du tar dem ut av formene. Ha på et rist og la dem avkjøles helt. Mens steker du resten av kakene i flere om ganger. Ha dem i en lufttett beholder og sett i kjøleskapet. Ta dem ut en times tid før servering.