Stuffing til kalkun
Oppskrift av: Craig Whitson
20 minutter
TilbehørIngredienser
8 porsjoner
Slik gjør du det:
Første del av kalkuntilberedelsen er å lage stuffing. Her er min aller, aller beste stuffingoppskrift, uforandret år etter år. Jeg begynner dagen før. Da lager jeg maisbrødet klart. Forberedelse: 20 minutter (med ferdigstekt maisbrød og ferdiglagd sausage). Steketid: Like lenge som kalkunen tar. Smul maisbrød i en stor bolle. Varm olje i en stekepanne og stek løken i oljen til den er gjennomsiktig. Tilsett Breakfast Sausage og stek videre til farsen er brun (den må ikke være for mye stekt). Ha i pekannøttene og stek i 1 minutt til. Rør i salvie. Hell denne blandingen over i bollen med maisbrødsmulene og bland godt sammen. Ha i nok væske (varm melk/kyllingkraft/smeltet smør) til stuffingen så vidt henger sammen. Med denne oppskriften får du en del mer stuffing enn du får stappet i kalkunen. Pakk den ekstra stuffingen i aluminiumsfolie og legg den i langpannen med kalkunen den siste timen av steketiden. Oppskrift på Cornbread (maisbrød) Oppskrift på Breakfast Sausage