Suppe med grønnsaker
Oppskrift av: Art of Taste
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
1 stk
blomkål75 g
sukkererter10 stk
asparges75 g
spinat, fersk0.75 bt
reddik0.75 bt
gulrøtter1 l
grønnsaksbuljong1 stk
eggeplomme0.75 dl
kremfløte2 ss
persilleSlik gjør du det:
Del opp grønnsakene i små biter/skiver. Forvell spinaten. Kok opp 3 dl. lettsaltet vann og legg i grønnsaken, men vent med finhakket spinat og reddikskiver. Kok i ca. 6-8 minutter. Bland i buljongen og kok opp, og tilsett nå spinat og reddiker. Visp sammen eggeplommene og fløten i suppebollen og hell den varme suppen i under omrøring. Smak til med salt og pepper. Dryss til slutt finhakket persille over suppen.