Sveler med mascarpone og tyttebær
Christopher Sjuve
45 minutter
DessertIngredienser
1 porsjon
1.5 dl
hvetemel3 dl
melk1 ss
sukker2 stk
egg4 ss
smør1 ts
bakepulver2 dl
mascarpone3 dl
tyttebær10 bl
sitronmelisse, frisk1 ss
melisSlik gjør du det:
Bland mel og bakepulver. Bland melk, sukker og egg i en bolle. Tilsett mel/bakepulverblandingen og bland til en fin røre. Smelt litt smør i en stekepanne og stek små, pene sveler. Bland mascarponeosten med tyttebær, melis og vaniljesukker, og pisk til en krem. Hold litt tyttebær igjen til pynt. Server sveler lagvis med mascarponekrem og tyttebær. Pynt med friske sitronmelisseblader til slutt. Om du ønsker kan du smaksette svelene med kanel eller kardemomme, og server gjerne litt tyttebærsyltetøy til som saus.