Torsk med potet og fløtesaus
Denne retten er en "one pot wonder" - alt i ei gryte. Retten gir deg saus, fisk og grønnsaker i ett!
Oppskrift av: Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
2 stk
torskefilet4 stk
poteter1 stk
fennikel1 stk
gulrot1.5 dl
kremfløte1 ss
rødt pepper0.5 stk
rødløk2 ss
smør til stekingSlik gjør du det:
Her ser du video på hvordan retten lages.
Skrell løken, gulroten og poteter. Skjær løk, gulrot, fennikel og poteter i skiver. Ha grønnsakene i en stekepanne med smør og stek i 3-4minutter. Hell på fløte og la det koke under lokk i ca 10 minutter eller til potetene er ferdige. Legg fisken på toppen og dryss på rødt pepper. Legg på lokk og la fisken dampe ferdig, ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Server.