Vegetarkarri
Denne porsjonen med vegetarkarri er en mettende middag for to - med f.eks. brød til. Ønsker du å servere den som tilbehør kjøtt eller fisk, så holder den til fire porsjoner.
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
400 g
poteter, melne2 stk
løk2 stk
liten rød chili2 stk
vårløk2 ss
rapsolje2 ss
karri2 dl
matyoghurt1 ss
hvetemel100 g
frisk spinat (småbladet)1 ts
karri til pyntSlik gjør du det:
Skrell poteter og løk. Skjær potetene i jevne biter og hakk løken grovt. Del chiliene og fjern frøene. Skjær chiliene i småbiter og vårløk i ringer. Fres poteter, chili, løk og vårløk i olje 2-3 minutter. Bland inn vann, yoghurt og hvetemel og la det surre ca. 10 minutter videre til potetene er møre. Bland inn spinat. Spe med mer vann om det trengs og la alt bli skikkelig gjennomvarmt. Dryss litt karri over. Spis det gjerne med nanbrød til.