Hopp til hovedinnhold
Yogurt - kokospannacotta

Yogurt - kokospannacotta

Pannacotta er en enkel dessert som kan lages dagen i forveien!

Oppskrift av: Ole Martin Alfsen
60 minutter
Dessert

Ingredienser

2 dl

melk

5 dl

fløte

0.5 l

yoghurt

6 pl

gelatin

3 dl

sukker

Slik gjør du det:

Legg gelatinen til bløt i kaldt vann.
Kok opp melk, fløte, sukker, vanilje. Trekk kjelen til side, la trekke uten varme i 10 minutter. Kok opp igjen. Klem ute væsken av gelatinbladene og rør de inn i den varme blandingen. Tøm yoghurten og kokos over i en bolle, sil det varme over i yoghurten mens du rører så det ikke blir klumper.
Helles i formen den skal serveres i - glass, kopper etc. konsistensen er så bløt at den ikke kan hvelves som en vanlig pannacotta. Kan toppes med en bærsalat og sorbet.

Kanskje disse også frister?