Asiatisk nudelsalat
Oppskrift av: Paul Løwe
60 minutter
Forretter og småretterIngredienser
6 porsjoner
1 dl
soyasaus1 ss
fiskesaus4 ss
chilisaus, søt4 ss
finhakket koriander1 ss
ingefær, revet1 stk
sitron, saften av den2 ss
teriyakisaus300 g
hvit fisk500 g
linguine100 g
rensede reker, hakket1 stk
rød paprika, finhakket1 stk
gul paprika, finhakketSlik gjør du det:
20 minutter + 30 minutter til marinering Bland soya-, fiske- og chilisaus, koriander, ingefær, sitronsaft og teriyakisaus i en bolle. Rør godt. Legg fisken i marinaden. Ta fisken opp av marinaden og la den renne godt av på kjøkkenpapir. Mariner fisken i kjøleskapet i ca 30 minutter. Stek fisken et par minutter på hver side i en godt varm stekepanne penslet med olje. La fisken ettersteke ved 180 °C i ca 10 minutter. Kok pastaen i godt saltet vann. Sil av vannet. Bland fisk, reker, paprika og koriander. Fordel pastaen i porsjonsboller. Hell fiskeblandingen over. Drypp marinade over til slutt.