Bakte reddiker

Bakte reddiker

Slik blir reddikene supergode med to, tre ingredienser.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Tilbehør

Ingredienser

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.
Skjær bort mesteparten av den grønne stilken, men la litt være igjen. Vask dem grundig så det ikke er noe jord eller sand mellom de grønne tuppene.
Snitt av tuppen (litt mindre enn hatten av et egg) med det grønne. Hakk det grovt og sett til side.
Del resten av reddikene i to. Legg dem på i en ildfast form med olje og dryss over litt salt.
Bak dem i 18 minutter.
Lag brunet smør: Ha smøret i en liten kjele på middels varme. Pass på som en smed! Det skal ikke svi seg, bare bli brunt.
Servér reddikene med brunet smør og dryss over de rå, hakkede bitene.

Kanskje disse også frister?