Chili- og kyllingnudler med paprika og cashewnøtter
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
kyllingfilet2 stk
stor rød paprika2 stk
chili, rød3 stk
vårløk2 ss
fiskesaus4 ss
soyasaus3 ss
sitron, presset1 ss
sukkerSlik gjør du det:
Begynne med å dele kyllingfiletene i strimler. Ta ut kjernene på paprika og chili og del paprika i strimler og finhakk chili. Rens og skjær vårløk i strimler.. Varm opp halvparten av oljen i en wokpanne eller en panne med høye kanter. Stek kyllingen i 3-4 min under omrøring. Tilsett nøttene og stek videre i 2-3 min, tilsett fiskesaus og rør om. Ta opp kyllingen og nøttene. Kok nudlene etter avvisning på pakken. La dem renne godt av seg. Wok / stek grønnsakene i pannen, tilsett resten av oljen og stek i 3-4 min. Tilsett kylling, nøtter og godt avrente nudler. Smak til med sitronsaft, soyasaus, sukker og rikelig med frisk koriander.