Cognacfromasje med mango- og papayachutney

Cognacfromasje med mango- og papayachutney

Christopher Sjuve
30 minutter
Dessert

Ingredienser

8 porsjoner

Cognacfromasj:

7 pl

gelatin

4 stk

egg

125 g

sukker

1 dl

cognac

Mango- og papayachutney:

1 ss

smør

0.5 stk

rød chili

2 ss

sukker

1 dl

hvitvin

Slik gjør du det:

Bløtlegg gelatinen i litt kaldt vann. Pisk egg og sukker til eggedosis, stivpisk kremen og bland sammen. Klem ut vannet av gelatinplatene og smelt dem over lav varme, eller i 1/2 dl kokende vann. Bland med konjakken, og hell blandingen inn i kremen i en tynn stråle mens du rører godt. NB! Du må jobbe ganske fort, ellers stivner gelatinen igjen! Fres rosépepper, vaniljefrø og chili i smør ca. 2 minutter. Tilsett sukker, mango og papaya. Hell på hvitvin og la det hele putre til frukten er myk og blank. Tilsett litt mer vin om nødvendig.

Kanskje disse også frister?