Couscoussalat med urter og vårløk
Dette er en marokkansk spesialitet som passer ypperlig til grillet kylling eller fisk.
Oppskrift av: Paul Løwe
15 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
500 g
couscous3 stk
tomat i terninger3 stk
vårløk, finhakket10 stk
asparges i tynne biterDressing:
1 dl
saft av sitron1 dl
olivenolje1 ts
saltSlik gjør du det:
Couscous er tørkede hvetekorn som er malt opp til små gryn. Grynene bløtlegges med ulike smakstilsetninger. Brukes i salater og til stuffinger. Fåes enklest kjøpt i innvandrerbutikker. Tilbered couscousen etter anvisningen på pakningen. Bland sammen tomater, vårløk, asparges, urter og couscous i en bolle. Bland dressingen i en annen bolle. Hell dressingen over salaten og bland den godt inn.