Couscous med friske grønnsaker
Denne her havner for på lista over '10 på topp raske middager'. Couscous går nemlig dobbelt så fort som pasta.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
2 stk
sjalottløk1 stk
hvitløksfedd4 dl
vann150 g
aspargesbønner2 dl
couscous5 stk
cherrytomat0.5 stk
paprika0.5 stk
agurk1 ts
kumin1 ts
kanel0.5 stk
limeSlik gjør du det:
Finhakk løk og hvitløk. Fres i ca ett minutt i olje. Ha i vann og kok opp. Del opp bønnene i mindre biter og la de koke med i ett minutt. Skru av varmen og ha i couscousen. La det svelle ca 4 minutter. Ha det over i en bolle. Del opp paprika og agurk i mindre biter. Ha i paprika- og agurkbiter, kumin og kanel. Bland godt. Klem over limesaft, ha i litt ekstra olje og smak til med salt og pepper.