Couscous med friske grønnsaker
Denne her havner på Topp 10-lista over raske middager. Couscous går nemlig dobbelt så fort å lage, som pasta.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
10 minutter
TilbehørIngredienser
2 porsjoner
2 stk
sjalottløk1 stk
hvitløksfedd4 dl
vann150 g
aspargesbønner2 dl
couscous5 stk
cherrytomat0.5 stk
paprika0.5 stk
agurk1 ts
kumin1 ts
kanel0.5 stk
limeSlik gjør du det:
Finnhakk løk og hvitløk. Fres i ca. ett minutt i olje. Ha i vann og kok opp. Del opp bønnene i mindrebiter og la det koke med i ett minutt.
Skru av varmen og ha i couscousen. La det svelle i ca. 4 minutter. Ha det over i en bolle. Del opp paprika og agurk i mindre biter. ha i paprika og agurkbiter, kumin og kanel. Bland godt! klem over limesaft, ha i litt ekstra olje og smak til med salt og pepper.