Dobbel sandwich med laks, eple og crème fraiche
Oppskrift av: Wenche Andersen
15 minutter
HovedrettIngredienser
1 porsjon
2 skiver
surdeigs brød/landbrød1 fedd
hvitløk300 g
laksefilet0.5 stk
eple, syrlig3 skiver
slangeagurk, i skiverCrème fraîche-dressing
1 dl
crème fraîche1 ts
sennep, grov0.5 ts
curry pasteSlik gjør du det:
Rør sammen ingrediensene til dressingen. Pensle brødskivene med olje og stek på begge sider til de er gylne og sprø i en stekepanne, gjerne en grillpanne. Del hvitløksfedd i to på langs. Gni de stekte skivene med hvitløk. Stek laksen i smør i en stekepanne. Dryss på salt og pepper. Smør litt dressing på skivene og legg over salat, eple i strimler, agurk i skiver, finsnittet vårløk og den stekte laksen. Legg den andre skiven over