Fiskeboller i skarp tomatsaus

Fiskeboller i skarp tomatsaus

Oppskrift av: Aase Strømstad
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

  • 1 bokser

    fiskeboller
  • Skarp tomatsaus:

  • 1 stk

    løk
  • 1 ss

    olivenolje
  • 1 bokser

    hakkede tomat er
  • 1 knivsodd

    sukker
  • 1 knivsodd

    kajennepepper
  • 0.5 ts

    salt
  • 1 knivsodd

    pepper
  • 100 g

    reker, pillede
  • Slik gjør du det:

    Finhakk løken og fres den blank og myk i olje. Tilsett tomatene med laken, knus tomatene med en gaffel så sausen blir jevn. Kok opp og smak til med sukker, kajennepepper, salt og pepper og la sausen koke uten lokk i 5 minutter. Smak om det trengs mer kajennepepper. La fiskebollene rene godt av og varm dem i sausen. Tilsett rekene like før servering. Server fiskebollene i sausen med ris eller poteter og salat.

    Kanskje disse også frister?