Gazpacho i agurkkopper
Dette er kald suppe fra Spania. Å anrette den i agurkkopper istedenfor i boller er en morsom og annerledes måte å servere denne suppen på. Den kan med fordel lages en dag i forveien.
Oppskrift av: Paul Løwe
30 minutter
SuppeIngredienser
4 porsjoner
2 stk
stor slangeagurk1 stk
paprika, rød1 stk
rød chili1 stk
rødløk2 ss
hakketkoriander2.5 dl
tomatjuice2 ss
olivenolje2 ss
lime, saftenSlik gjør du det:
Begynn med agurkkoppene: Del agurkene i 8 cm lange stykker. Skrell dem forsiktig og hul dem ut i den ene enden. Legg agurkkoppene i kaldt vann til de skal brukes. Grovhakk alle grønnsakene og ha dem i en food processor sammen med tomatjuice, olivenolje og limesaft. Kjør til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper. Sett suppen i kjøleskap til den skal serveres. Sett agurkkoppene på et fat og hell i suppen. Serveres avkjølt.