Gresk kyllingsalat
Christopher Sjuve
180 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kyllingfilet i strimler1 stk
aubergine i tynne skiver1 pk
ruccola2 stk
tomat, i skiver1 stk
rødløk, i tynne ringer15 stk
oliven, sorte150 g
fetaost i terningerMarinade:
1 stk
sitron, saften av den6 ss
olivenolje1 ss
smeltet honning2 fedd
hvitløk, presset1 ss
sennep, grovSlik gjør du det:
Bland marinaden i en plastpose og ha i kyllingstrimlene. La dem ligge i marinaden et par timer. Ta vare på marinaden. Kok den opp, sil, avkjøl og bruk den som dressing. Stek strimlene i olje i en stekepanne til de er jevnt hvite rundt det hele. Avkjøl kjøttet. Stek aubergineskivene i olje til de blir myke og lett brune. Anrett salaten i tårn på tallerkener. Hell over dressingen.