Grillede grønnsaker med honning og sesam
Oppskrift av: Paul Løwe
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
2 ss
peanøttolje3 stk
rødløk i skiver2 stk
liten squash i biter300 g
aspargesbønner2 ss
soyasaus3 ss
honning1 ss
sesamfrøSlik gjør du det:
Varm ovnen til 180 °C. Dekk en langpanne med bakepapir. Legg løk og paprika på. Drypp oljen over. Stek grønnsakene i ovnen i 20 minutter. Rens aspargesbønnene. Legg på squash og bønner og stek videre i 8 minutter. Varm soyasaus, honning og sesamfrø i en kjele. Smak til med salt og pepper. Legg grønnsakene i en bolle og hell dressingen over. Serveres varm. Retten passer som tilbehør til kjøtt eller fisk. Kan også serveres som egen rett.