Grillede marinerte grønnsaker
Christopher Sjuve
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
1 stk
paprika, rød1 stk
paprika, gul0.5 stk
paprika, gul0.5 stk
squash0.5 stk
aubergine1 stk
rødløk i båter4 fedd
hvitløk1.5 dl
olivenolje1 bt
timian, frisk1 bt
persille, friskSlik gjør du det:
Kutt alle grønnsakene i store biter, så lik størrelse som mulig. Squash og aubergine kuttes og saltes litt slik at de mister noe vann. Tørkes på papir. Grill så alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har et fint grillmønster. Bland olivenolje, hakket frisk timian, hakket frisk gressløk, sherryeddik, salt og pepper og la grønnsakene ligge i blandingen en times tid før servering. Server med godt brød og f.eks. aioli til.