Grønnsakswok
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
2 fedd
hvitløk1 stk
løk10 g
ingefær125 g
champignon0.5 stk
chili, rød1 stk
paprika, grønn125 g
aspargesbønner125 g
brekkbønner175 g
brokkoli125 g
sellerirot125 g
stangselleri6 stk
vårløkSaus
1 ss
maisenna3 ss
soyasaus2 ss
chilisaus, søt2 ss
sherry1 ts
østerssaus4 ss
vann2 ss
sukker, bruntSlik gjør du det:
Varm opp woken eller en jerngryte, ha i oljen når den er varm. Ha i ingefær, løk (skiver), hvitløk (finhakket) og chili. Stek til det er gyldent ikke brunt. Ha i resten av grønnsakene (strimler og skiver), ha de i fra boks helt til slutt. Hell på sausen, kok opp. Saus: Bland alt sammen og sett til side.