Hvitløksgrønnsaker
Deilige ovnsbakte grønnsaker med urter og balsamico. Spises som vegetarrett med godt brød til, eller som tilbehør sammen med stekt kjøtt eller fisk.
Christopher Sjuve
45 minutter
VegetarIngredienser
4 porsjoner
1 stk
squash1 stk
paprika, rød0.5 stk
blomkål2 stk
gulrot2 stk
rødløk2 ss
olivenolje2 ss
tomater1 dl
oliven, sorte8 fedd
hvitløk0.5 bt
timian2 ss
balsamicoeddikSlik gjør du det:
Skjær squash og paprika i mindre biter. Rens blomkål, skrell gulrøttene og løken og skjær alt i biter. Sett ovnen på 200 grader C. Varm opp olje i en stekepanne og stek grønnsakene til de begynner å få en fin farge sammen med de soltørkede tomatene og oliven. Strø på salt og pepper. Legg alt over i en ildfast form sammen med hvitløken og bak formen i ovnen i ca. 20 minutter på nederste rille. Finhakk og bland urter og balsamicoeddik og hell over formen med grønnsakene når de er ferdig stekt.