
Indisk kylling på grillen
Dette grillspydet har masse, masse god smak.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
HovedrettIngredienser
2 stk
kyllingbryst2 dl
yoghurt0.5 stk
løk1 ss
ingefær1 ts
chilipulver, eller mindre om du ikke vil ha det for sterkt1 ts
kanel1 ts
kumin1 ts
kardemomme2 stk
nellikspiker2 ss
sitronsaft1 ts
gurkemeieSlik gjør du det:
Del kyllingbrystene på langs slik at du får 3-4 strimler.
Finhakk løk og ingefær, knus nellik i en morter til pulver og ha i en bolle.
Bland det godt sammen med kanel, kardemomme, salt, pepper, sitronsaft, gurkemeie og yoghurt.
Ha i strimlene med kyllingbryst og vend godt rundt.
Når det er godt dekket, trær du kyllingen på grillspyd. Stek dem i ca 4-5 minutter på en grillen. Husk å pensle grillen med olje.
De kan også lages i ovnen på 220 grader, i ca 10-12 minutter.