Kalkunskinke med waldorfsalat
Oppskrift av: Aase Strømstad
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
200 g
kalkunskinke4 stk
stangselleri2 stk
eple, syrlig1 bokser
mandarin båter1 dl
majones1 dl
lettrømme50 g
valnøttkjernerSlik gjør du det:
Skjær skinken i strimler. Finkutt selleristilkene. Skrell og skjær eplene i små terninger. La mandarinene renne godt av. Skjær de fleste mandarinbåtene i mindre biter, behold noen hele som garnityr. Rør sammen majones og lettrømme og smak til med salt, pepper og mandarinlake. Grovhakk nøttene og rør in det meste av dem sammen med selleri, eple og mandariner. Anrett salaten på salatblad, dryss valnøtter over, garner med mandarinbåter og legg en haug kalkunstrimler ved siden av.