Kjærlighetssuppe fra Nøtterøy
Christopher Sjuve
30 minutter
SuppeIngredienser
4 porsjoner
75 g
meierismør2 stk
løk, grovhakket1 fedd
hvitløk, hakket1 bt
løpstikke, blader500 g
poteter0.25 ts
salt0.25 ts
pepper0.25 ts
muskat, revet1.5 dl
kremfløteSlik gjør du det:
Smelt smøret i en kjele og la løk og hvitløk surre til det er mykt. Tilsett løpstikke og krydder, poteter og kraft. La alt småkoke 10-15 minutter. Mos suppen eller kjør i hurtigmikser. ( Suppen kan gjerne være litt grovmoset). Hell alt tilbake i kjelen og gi suppen et oppkok. Rør inn fløten like før servering og smak godt til om det er nødvendig med mer krydder. Server kjærlighetssuppe med masse frisk hakket løpstikke i. Godt brød smaker ved siden av.