Kjøttboller fra Marokko

Kjøttboller fra Marokko

Deilig krydrede kjøttboller som kokes rett i den kraftige tomatsausen med kanel og rosiner. Bulgur eller couscous passer til, eller våre hjemlige byggryn.

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Start med sausen. Hakk løk og hvitløkog fres det i olje i en stor stekepanne et par minutter, uten at det blir brunt. 
Tilsett tomatpuré, tomater, vann,buljongterninger, krydder og rosiner. La sausen småkoke i ca. 20 minutter.
Smak den til med salt og pepper.Rens og finhakk løken til kjøttbollene og rør alle ingrediensene sammen. Form farsen til 12 kjøttboller.
Kok kjøttbollene i sausen, ca. 15 minutter.Snu dem et par ganger. Dryss hakket koriander eller persille over.

Kanskje disse også frister?