Kremet fiskegryte
Grønnsakene gir nydelig smak og farge til fisken.
Christopher Sjuve
60 minutter
GryterettIngredienser
4 porsjoner
700 g
torskefilet uten skinn1 stk
paprika, rød4 stk
middels stor gulrot1 stk
liten rødløk3 dl
kremfløte1.5 ts
salt1 ts
fiske krydderSlik gjør du det:
Skjær torskefileten i jevnstore stykker, to til hver person. Rens og skjær grønnsakene i grove strimler. Bland dem og legg dem i bunnen av et smurt ildfast fat. Dryss på salt og legg fiskestykkene over. Dryss fiskestykkene med salt og fiskekrydder. Det finnes forskjellige typer fiskekrydder på markedet, bruk det du finner i din nærbutikk. Hell fløte over fisken og bak den midt i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter til alt er gjennomkokt. Server ris til.