Kylling marinert i sesamolje servert med cashewnøtter og vårløk
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
500 g
kyllingfiletMarinade
2 ts
sesamolje1 ss
soyasaus1.5 ss
maisenna<br>
50 g
cashewnøtter3 stk
finhakket vårløkSlik gjør du det:
Skjær kyllingfiletene i strimler og legg i en bolle. Bland sammen sesamolje, soyasaus, sherry /eplejuice og maisennamel. Hell over kyllingstrimlene, bland sammen og la kyllingstrimlene trekke i marinaden i ca 20 min. Stek kyllingstrimlene i en nøytral olje i en rykende varm wok. Stek i 3-4 min. Tilsett cashewnøtter, salt, pepper og finstrimlet vårløk. Server med ris eller nudler. Tips: Sesamolje har en meget fremtredende smak og lukt og bør kun brukes som krydder ikke som stekeolje.