Kylling med chilismør
Chilismør kan du bruke til kylling.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
2 stk
kyllingbryst0.5 stk
rød chili100 g
smør1 fedd
hvitløk2 ss
sitronjuice1 knivsodd
korianderpulverSlik gjør du det:
Kutt chilien så fint du vil. Bland det godt med smør (som helst er temperert), et knust hvitløkfedd, sitronsaft og korianderpulver.
Form det som en pølse og ha i kjøleskapet til stivner. Skjær det opp i skiver. Disse skivene kan du gjerne ha i romtemperatur.
Ha salt og pepper på kyllingkjøttet og gni det godt inn. Stek i olje og smør på middels høy varme. La det få stekeskorpe på begge sider. Stek til de er gjennomstekte.
Legg på skiver med chilismør - ha eventuelt på lokk til smøret begynner å smelte.
Servér.