Kyllinggryte à la Signe
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
GryterettIngredienser
4 porsjoner
2 kg
kylling5 ss
hvetemel1.5 ts
salt10 stk
sjalottløk1 stk
laurbærblad4 fedd
hvitløk1 bokser
tomatboks3 dl
kyllingkraftSlik gjør du det:
Del kylling i porsjonsbiter. Vend kyllingbitene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek i oljen på begge sider i stekepanne med høye kanter eller en vid kasserolle. Tilsett hele, rensede sjalottløk og la surre i 3 - 4 min. Ha i laurbærblad, hermetiske tomater og kyllingbuljong. Kok opp og la trekke i 30 - 40 min. Smak til med salt, pepper og ev. litt sukker. Server med hjemmelaget potetmos og brokkoli. Hjemmelaget potetmos: Skrell, del og kok poteter i usaltet vann. Hell av kokevannet. Mos potetene, tilsett litt smør og ev. litt melk eller fløte. Smak til med salt og pepper.