Kyllingsalat i sandwichbrød
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Stek kyllingfileter i olje i en varm stekepanne, dryss over salt og pepepr ev litt fajitakrydder og etterstek i varm stekeovn 150 ºC i 6-8 min. Avkjøl og del i biter. Brukes ferdig grillet kylling fjern skinn og ben og del den i biter. Stek brød etter anvisning på pakken. Skyll, rens og del vårløk/purre og paprika i terninger. Hell laken av mais fra boks. Bland sammen yoghurt, majones og sweet chili og smak til med fajitakrydder, salt og pepper. Tilsett vårløk, paprika, mais og kyllingbiter i dressingen og vend lett om. Ved servering legg salat i brødene, legg over kyllingsalat og avslutt med noen skiver rødløk og tomat. Tips: Fajitakrydder finner du i hyllen sammen med tacosauser, tacokrydder, tortillas osv.