Kyllingsuppe
Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
60 minutter
SuppeIngredienser
4 porsjoner
2 stk
kyllingfilet1 stk
eple2 skiver
ananas1 stk
løk1 fedd
hvitløk2 ss
olivenolje1 ss
karri1 ts
paprikapulver2 bokser
hakket hermetisk tomat2 dl
vann2 dl
fløte1 ts
sukkerSlik gjør du det:
Del kyllingen i terninger på ca. 2 x 2 cm. Skrelle eplet og skjær det i småbiter. Du kan gjerne bruke fersk ananas, den smaker best, men har du ikke det for hånden, bruker du hermetisk. Skjær den opp i biter. Finhakk løken og hvitløken. Ha oljen i en kasserolle og fres kyllingen, eplet, ananasen, løken og karrien i 4-5 minutter. Ha i resten av ingrediensene og kok opp. La det stå og småputre i 15-20 minutter. Smak til med salt og pepper.