Laks med ananassalsa
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
laksefilet med skinnAnanassalsa
1 stk
ananas0.5 stk
frisk grønn chili2 stk
tomat2 stk
lime, saft og skallSlik gjør du det:
Begynn med salsaen. Skjær ananasen i små terninger og chilipepperen i tynne ringer. Skold tomatene og skjær tomatkjøttet i terninger. Bland alt sammen med skall og saft av limefrukten. La stå og trekke en stund. Bland inn friske korianderblad rett før servering. Pensle lakseskivene med olivenolje og dryss med salt og pepper. Stek dem 2-3 minutter på hver side i stekepanne. Server med ananassalsa og f. eks. bakte poteter. Tips: Slik skjærer du butterflyskiver: Skjær fileten i ca 1,5 cm tykke skiver, men la to og to henge sammen på skinnsiden. Brett stykkene ut til sommerfuglfasong.