Laksewok med kokosmelk
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
300 g
laks, i 3x3 cm terninger0.5 dl
mais mel2 ss
olje1 stk
rødløk i tynne båter2 stk
gulrot i skiver1 stk
squash i halve skiver3 stk
vårløk ELLER:0.5 stk
purre i biter2 dl
kokosmelk0.5 stk
fiskebuljongterninger2 ss
soyasaus1 fedd
hvitløk, finhakket1 cl
ingefær, revetSlik gjør du det:
1. Skyll, rens og del opp grønnsakene. 2. Vend fisketerningene i maismel. 3. Varm oljen i en wok eller stekepanne med høy kant og stek fisketerningene gylne. Dryss litt salt og pepper over og legg til side. 4. Wok løk, gulrot, squash og vårløk/purre et par minutter. 5. Bland inn kokosmelk/vann, fiskebuljongterning, soyasaus, hvitløk, ingefær og eventuelt chili. Kok opp. 6. Legg i fisketerningene og la dem blir gjennomvarme.