Lammekjøttboller
Kjøttboller med lammekjøtt er et supert middagstips. Disse lages med litt strøbrød for å få dem saftige.
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
TilbehørIngredienser
4 porsjoner
1 ss
strøkavring1 ts
salt2 fedd
finhakkethvitløk0.25 ts
muskat, revet1 stk
egg4 ss
kaldtvannMelblanding
3 ss
hvetemel0.25 ts
salt1 ss
rød chili, finhakketSlik gjør du det:
Bland sammen lammekjøtt, strøkavring, salt, pepper, finhakket hvitløk, revet muskat og egg. Bland godt sammen. Tilsett eventuelt litt kaldt vann, til deigen får en glatt smidig ikke for løs konsistens. Form til små runde boller.
Før steking kan bollene eventuelt rulles i krydret hvetemel. Stek bollene i olje i en middels varm panne. Bollene kan eventuelt etterstekes i stekeovn.