Lasagne med torsk
Christopher Sjuve
60 minutter
Form og paiIngredienser
4 porsjoner
12 stk
lasagneplater500 g
torskefilet200 g
revet ost (parmesan)Tomatsaus
3 stk
finhakket sjalottløk2 ss
olivenolje1 bokser
hakkede hermetiske tomat er2 ts
tomatpuré0.5 dl
fiskekraft0.5 ts
sukkerHvit saus
3 ss
margarin4 ss
hvetemel6 dl
lettmelkSlik gjør du det:
Lag hvit saus. Smelt margarin, rør inn hvetemelet, spe med melk og fiskekraft. Smak til med salt og pepper. Bland inn mesteparten av den revne osten. Lag tomatsaus. Surr den finhakkede løken i olje. Tilsett krydder, fiskekraft og tomater. Kok ca 3 minutter, smak til med salt, pepper og sukker. Smør en ildfast form. Legg ingrediensene lagvis. Start med ostesaus, så lasagneplater, tomatsaus og fiskefilet. Gjenta ingrediensene i samme rekkefølge. Avslutt med lasagneplater og ostesaus. Strø revet ost på toppen. Stekes i stekeovn på 200 grader i 30-40 minutter. Server med en frisk salat.