Ost- og pastasalat
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
1 stk
paprika, rød2 stk
vårløk0.5 stk
agurk8 stk
cherrytomatDressing
2 ss
balsamicoeddik2 ss
olivenolje1 ss
hakket frisk oregano2 fedd
hvitløk0.25 ts
sennep, tørrSlik gjør du det:
Kok pasta som anvist på pakken. Slå av vannet og skyll pastaen i kaldt vann. La den renne godt av. Skjær ost, slangeagurk og paprika i terninger. Rens og finhakk løken og del cherrytomater i to. Bland lett sammen. Bland sammen eddik, oregano, finhakket hvitløk, tørr sennep og spe med olje. Smak til med grovmalt pepper og salt. Vend dressingen i pastablandingen. Anrett ost og pastasalaten på en seng av en "fast" grønn salat, for eksempel hjertesalat.