Ostekake med kaffesmak

Ostekake med kaffesmak

Her kommer en deilig ostekake med kaffesmaker.

Christopher Sjuve
60 minutter
Kake

Ingredienser

125 g

smør

120 g

sjokolade

800 g

kremost

75 g

sukker

3 stk

egg

Tilbehør

1.25 dl

kremfløte

0.5 ts

kanel

2 ss

melis

Slik gjør du det:

Smelt smøret. Knus kjeksene i en skål, ha smøret i og bland godt. Ha kjeksblandingen i en springform, og klem den godt ut.
Smelt sjokoladen over vannbad. Rør egg og sukker til det er skummende. Tilsett smeltet sjokolade og rør sammen. Tilsett kaffepulver og ost og rør sammen. Ha osteblandingen over kjeksbunnen. Stek kaken i varm ovn ved 175 grader i 55 minutter. Ta ut kaken og avkjøl.
Pisk krem av fløten, vend inn melis, pulverkaffe og kanel, og server i en skål ved siden av.

Kanskje disse også frister?