Snacks med chevre
En herlig liten snack med chevre og tomat du kan kose deg med.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
SnacksIngredienser
4 skiver
chèvre, omtrent 2-3 cm tykke1 ss
paprikapulver1 dl
brødrasp4 skiver
tomat4 skiver
brød eller loff1 fedd
hvitløk1 stk
eggeplommeSlik gjør du det:
Bruk et glass til å stikke ut rundinger av brødskivene. Stek dem gylne i smør og olje på middels høy varme. Snitt av tuppen på hvitløkfeddet. Gni det mot den ru brødskiven og sett til side.
Bland sammen brødrasp og paprikapulver og legg på en tallerken.
Pisk eggeplommen på en annen tallerken. Vend chevre-skivene først i eggeplomme, så i brødraspet.
Stek chevreskivene raskt på begge sider.
Legg tomatskivene på brødskivene (rett før servering, eller blir ikke brødet sprøtt, men vassent). Legg på chevreskivene og ha litt syltetøy på toppen. Servér.