Pannekaker fylt med laks og egg
Gressløk og kruspersille setter både smak og farge på disse pannekakene som er fylt med en nydelig laks- og eggesalat med hakket dill.
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Pannekakerøre
6 dl
hvetemel1.5 ss
smør4 stk
egg2 stk
eggehvite4 ss
finhakketgressløkFyll
0.75 stk
finhakketpurre1 ss
smør2 dl
crème fraîche200 g
røkelaks3 stk
egg, kokt4 ss
hakket friskdillPynt
3 ss
hakket friskdill2 stk
hakket koktegg3 skiver
røkelaksSlik gjør du det:
Lag pannekakerøre av mel, grønnsaksbuljong, smeltet smør, egg og eggehvite. Tilsett finhakket kruspersille og gressløk. La pannekakerøren hvile mens du lager fyllet. Stek purren myk i litt smør. Tilsett crème fraîche og la det syde et par minutter. Ha i laks i strimler, hakkede egg og finhakket dill. Krydre med salt og kvernet pepper. Stek pannekakene og rull sammen. Legg på litt fyll i midten og pynt med laks, hakket egg og hakket dill.