Pasta med kylling i kremet chilisaus
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
PastaIngredienser
4 porsjoner
Kylling i kremet chilisaus:
2 stk
løk2 fedd
hvitløk3 ss
olivenolje1.5 stk
paprika0.5 stk
rødchili(kan sløyfes)1 ss
chilisaus2 dl
crème fraîcheSlik gjør du det:
Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler ogeventuelt fin hakket chili. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge. Tilsett chilisaus og crème fraiche, kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat.