Spagetti med squash og fetaost

Spagetti med squash og fetaost

Så godt, så enkelt!

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Kok opp vann i en stor kjele og ha i saltet. Vannet skal være like salt som saltvann i skjøen. Ha i spagettien og kok den etter anvisning på pakken. Når det er ca. ½ minutt igjen av koketiden, heller du spagettien over i et dørslag og lar den renne av.
Mens spagettien koker, finhakker du hvitløkfeddene og chilien og skjærer squashen i tynne skiver og har det i en stekepanne med høye kanter sammen med olivenoljen og Maldonsaltet. La det surre på forholdsvis svak varme i 4–5 minutter. Hakk opp krydderurtene og tilsett halvparten av dem i panna. La det surre videre. Ha over rikelig med nykvernet pepper og rør inn smøret.
Nå begynner etter all sannsynlighet spagettien å være ferdig. Så snart kokevannet er rent av, hvelver du den over i stekepanna og rører den sammen med hvitløken og olivenoljen.
Riv fetaosten opp i småbiter og rør den inn. Dryss over resten av urtene og server.

Kanskje disse også frister?