Pastasalat med grønnsaker og stekt chorizo

Pastasalat med grønnsaker og stekt chorizo

Du vet du ikke er langt unna et et godt måltid mat når du har en pose med pasta i skapet og en boks kremost i kjøleskapet.

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie

Slik gjør du det:

Kok opp en kjele med vann og ha i både salt og pastaskruene. Kok den etter anvisning på pakken. Del opp blomkålen i små buketter og la dem koke med de siste 3 minuttene.
Ta ut ca. 1 dl av kokevannet før du heller pastaen og blomkålen over i et dørslag og lar det renne av. Hell det så tilbake i kasserollen og tilsett kremosten og halvparten av kokevannet du har tatt vare på. Rør rundt til osten har smeltet. Tilsett eventuelt litt mer av vannet, hvis det trengs for å få en kremete og fin konsistens.
Del chorizoen i små terninger og stek den i en panne sammen med olivenoljen på medium varme, til terningene begynner å bli brunflekkete. Her bruker jeg fersk chorizopølse, men du kan også bruke en speket versjon. Det går like bra.
Del paprikaen i små terninger og cherrytomatene i to. Bland alt. Smak til med salt og pepper. Hakk opp persillen, her bruker jeg flatbladet, men du kan også bruke vanlig krusperille, og bland inn.
Server!

Kanskje disse også frister?