Rømmesild med ristet hvitløk

Rømmesild med ristet hvitløk

Denne må prøves av alle som liker sild. Og de som ikke (tror de) liker sild.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
Tilbehør

Ingredienser

  • 2 stk

    sild
  • 1.5 dl

    rømme
  • 1.5 dl

    majones
  • 10 fedd

    hvitløk
  • 2 ss

    gressløk
  • Slik gjør du det:

    Kok hvitløkfeddene i vann i 1 minutt. Skrell dem. Stek dem i smør på lav varme i 15 minutter. Vend underveis så de ikke svir seg (da blir de ødelagt).
    Hakk hvitløken.
    Skjær sildefileten i biter, og hakk gressløken.
    Bland sammen hvitløk, sild, rømme, majones og gressløk i en bolle.
    Pynt med litt hvitløk og gressløk.

    Kanskje disse også frister?