Sandwich med kylling, salat og hvitløkdressing

Sandwich med kylling, salat og hvitløkdressing

En sandwich blir ikke stort bedre enn denne her. Og den hvitløkdressingen kan du bruke til mye.

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Begynn med å lage hvitløkdressingen. Hvitløken finhakkes og blandes inn i de andre ingrediensene. La dressingen stå og trekke smak 15-20 min før servering. Stek kyllingfileten i olje i en varm stekepanne. Del hvitløksfedd i 2 og la de steke med kyllingen, kun for å gi smak. Dryss salt og pepper på kyllingfiletene. Etterstek i varm stekeovn 200 ºC i 6-8 min. Stek brødskivene i stekepannen med olje og hvitløk fra kyllingstekingen. Tilsett ev litt smør. Vil du ha retten mager, rist brødskivene i en brødrister eller stek de sprøe i en tørr stekepanne. Del kyllingfiletene i skiver. Legg en brødskive på tallerken, legg over skiver av tomat, hell over litt dressing, kylling i skiver, tynne skiver med ost og ruccola salat. Legg over en brødskive og legg opp tomat og kylling på samme måte. Avslutt med en brødskive. Stikk en lang trepinne/satè pinne gjennom det hele for å holde sandwichen sammen.

Kanskje disse også frister?